2015. április 25., szombat

Zepter Hotel, 4*, 7 éjszaka, félpanzió - Jelenlegi ára: 68 246 Ft

Egy hét pihenés az új négycsillagos Hotel Zepter-ben félpanzióval.
A kupon két személyre szól, 7 éjszakára félpanzióval.
Érvényes: 2016. januárig!!!
A Zepter Hotel az Una-folyó partján helyezkedik el, csak 200 méterre a határátkelőhelytől. Elegáns szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel. Területén wellnessrészleg, valamint 2 teraszos étterem található, csodálatos folyóra néző kilátással.
Minden szoba, lakosztály és apartman légkondicionálóval, LCD műholdas TV-vel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szálláshely ingyenes videómegfigyeléssel, szobaszervizzel és panorámalifttel is várja a vendégeket.
Az egyik étterem pizzát, a másik pedig hagyományos és nemzetközi a la carte ételeket és minőségi borokat kínál.
Pezsgőfürdő, masszázs, szauna és gőzfürdő is rendelkezésre áll, felár ellenében. A szálloda fitneszrészleggel és szépségszalonnal is rendelkezik.
Az 50 fő befogadására alkalmas konferenciaterem multimédiás eszközökkel felszerelt. A szálláshelyen többek között koktélpartik, esküvők és szalagavatók megrendezésére is van lehetőség. A recepció a nap 24 órájában nyitva tart.
A Jasenovac és Donja Gradina emlékteretek 14 km-re találhatók, a Knežica ökofalu pedig 15 km-re helyezkedik el. A Közép- és Délkelet-Európával összeköttetést biztosító E70-es autópálya legközelebbi felhajtója mintegy 20 km-re található.


Jelenlegi ára: 68 246 Ft

Az aukció vége: 2015-05-15 11:00
. Zepter Hotel, 4*, 7 éjszaka, félpanzió - Jelenlegi ára: 68 246 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése