2015. február 23., hétfő

PEDI SPIN sarokreszelő - lábápoló készülék Akciós! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

PEDI SPIN sarokreszelő - lábápoló készülék
A PEDI SPIN precíziós, rozsdamentes acélból készült finom mikroszelője hatékonyan és gyorsan eltüntetheti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedéseket, miközben rendkívül gyengéd és kíméletes még az érzékeny bőrhöz is. A Pedi Spin a lereszelt bőrt a készülék fejében tárolja, így az eltávolított bőrdarabkák könnyedén kiüríthetők, nem szóródik szét, rendkívül higiénikus. Alkalmazhatja a talpán, a sarkán, de még a lábujjain is. Lábai olyan gyönyörűek és ápoltak lesznek, mintha egy profi pedikűrös kezelte volna!
Bemutatjuk a PEDI SPIN sarokreszelő-t, melyet a durva bőrkeményedések gyors és fájdalommentes eltávolítására fejlesztettek ki. Ez egy olyan rendkívüli lábápoló készülék, amelyet eddig elképzelni sem tudott. A Pedi Spin rotáló, csiszoló feje eltávolítja a száraz, repedezett bőrrétegeket, a csúf bőrkeményedést és az elhalt hámsejteket. A Pedi Spin a lereszelt bőrt a készülék fejében tárolja, így az használat után azonnal és könnyedén kiüríthető. Alkalmazhatja a lábán, a sarkán, de még a lábujjain is.
A PEDI SPIN sarokreszelő előnyei:
Két precíziós fokozattal: két sebességfokozat közül választhat a még tökéletesebb és hatékonyabb lábápolás érdekében.
Higiénikus: Praktikus tárolóedénnyel van ellátva, így könnyedén összegyűjtheti és kiürítheti az eltávolított bőrdarabkákat.
Ergonomikus: Alakjának és profi formatervezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, precíz, könnyű és kényelmesebb használatot tesz lehetővé.
Biztonságos és fájdalommentes: Finom mikroreszelőinek köszönhetően nem okoz sérüléseket, rendkívül gyengéd a bőrhöz! Kíméletesen és fájdalommentesen távolítja el a bőrkeményedéseket. Kizárólag a száraz, elhalt réteget távolítja el, az élő bőrrétegeket nem károsítja, nem reszeli le.
Két precíziós fokozat:
alacsony fokozat: repedezett, száraz bőrhöz
magasabb fokozat: durvább bőrkeményedések
A csomag tartalma:
1 db Pedi Spin készülék
12 db pótkorong
1 db csiszolófej
1 db reszelőfej
1 db kupak
Technikai adatok:
4 db (AA) ceruzaelemmel működik, melyek nem képezik a készlet részét.
 



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2015-02-25 21:36
. PEDI SPIN sarokreszelő - lábápoló készülék Akciós! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése