2015. február 23., hétfő

SZÉKEK, 6 db-os, neobarokk garnitúra - Jelenlegi ára: 330 000 Ft

6 db-os, neobarokk székgarnitúra,  mely 1930 tájékán készült.
A nemrég felújított székek a bútorszövettel történő kárpitozás tekintetében, befejezés előtti állapotban vannak.  
A bútorszövet kiválasztását az Ön ízlésére bízzuk, az ár a kárpitozás díját tartalmazza, a bútorszövet árát értelemszerűen nem.  Amennyiben a kárpitozást saját hatáskörben kívánja megoldani, a garnitúra árát kész vagyok 300. 000. - Ft-ra csökkenteni.
Köszönjük érdeklődését!
Licitálás, vásárlás előtt, kérem, szíveskedjék figyelembe venni az alábbiakat!
Az áru a feltöltött fotókon látható, ill. a leírásban megjelölt állapotban kerül kínálatba. Amennyiben a fotók és a tárgyleírás nem nyújtana elegendő információt Önnek, kérdezzen, hogy vásárlása a legnagyobb megelégedésére szolgáljon!
Reális licit esetén, legjobb tudomásom szerint, az aukció indításától számított 3 napon belül, - külön jelzett igény, vagy konkrét ajánlat alapján, - lehetséges az ár villámárra történő módosítása, vagy az  „ aukció vége” szerint jelzett időpont helyett, az aukciónak a szabályzat szerinti, lezárása.
Előfordulhat, hogy a licit tárgya más fórumon is kínálatban van. Kérem, hogy a licitet megelőzően, szíveskedjék vásárlási szándékát jelezni, hogy ugyanazon tárgy, több fórumon (internet, nyílt árusítású üzlet) történő, egyidejű adás-vételének esetleges, kellemetlen következménye kizárható legyen!
Tisztelettel kérem, hogy vásárlás esetén, az adás-vételt, egy hét alatt szíveskedjék lebonyolítani, hogy a tranzakciót megelégedettséggel nyugtázhassuk !
Vásárlását követően kérem a kapcsolattartást e-mailben bonyolítani;  „ Verba volant, scripta manent… ” !
A vételár kiegyenlítését követően, az áru (terjedelme és az egyeztetett átvételi, szállítási, kézbesítési mód függvényében) hétköznapokon 24 - 72 órán belül kerül átadásra, postázásra, vagy szállításra.
A szállítás a posta mindenkori díjszabása, vagy a futárszolgálatok aktuális tarifái szerint történik Magyarországon. A díjak a szállítási cím ismeretében pontosíthatóak.
Vásárlás esetén szíveskedjék a készpénzfizetési számlához szükséges adatokat közölni! A számlához szükséges adatokat hiányában nyugta kerül kiállításra.
Köszönjük figyelmét!
Kérem, tekintse meg naponta frissülő, további kínálatunkat is!
Antikea



Jelenlegi ára: 330 000 Ft

Az aukció vége: 2015-03-15 15:39
. SZÉKEK, 6 db-os, neobarokk garnitúra - Jelenlegi ára: 330 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése